hren
 

KAŠTELANSKE MAŽORETKINJE
Trofejne Kaštelanske mažoretkinje u nedjelju navečer svojoj su vjernoj publici i svim zainteresiranima priredile uživanje u cijelom nizu koreografija, a samim tim i uzavrele dlanove od bodrenja, navijanja i pohvala.

Nakon defilea donjokaštelanskom rivom, na igralištu pokraj gimnazije u Kaštel Novom, nastupile su sve generacije Kaštelanskih mažoretkinja, od onih najmanjih koje su štap i prve korake tek naučile do seniorki, koje u svojim vitrinama već imaju cijeli niz medalja.

A među svim odličnim nastupima svakako treba spomenuti nastup najmlađih, kojima je ovo bila generalna proba za nastup na regionalnom natjecanju slijedećeg vikenda u Orebiću te nastup Andreje Šalov u twirlingu, koji će imati priliku vidjeti uskoro i publika u Dublinu na Europskom kupu u twirlingu. Tu je i nastup seniorki, državnih prvakinja u tradicionalnom mažoret plesu, koje će svoje kvalitete i znanje početkom listopada prezentirati na prvenstvu Europe u Poreču.

Kaštelanske mažoretkinje nastupile su i ove večeri uz vodstvo svojih trenerica, Alene Rako i Ivone Bašić te uz potporu brojnih roditelja i prijatelja.

Osim Kaštelanskih mažoretkinja publici su se predstavile i mažoretkinje iz Sinja, Splita, Segeta, Solina, Trilja, Kiseljaka i Livna, koje su, baš poput Kaštelanskih mažoretkinja, dobile zasluženi pljesak publike u Kaštel Novom.

Foto: Ivana Topić (PGK)


KOMENTARI:

GLOMAZNI OTPAD
Raspored kontejnera za glomazni otpad
PRIJAVI DEPONIJ
Prijavi ilegalni deponij