VATROGASNO NATJECANJE U SUĆURCU
Na sportskom terenu DVD-a Mladost u Kaštel Sućurcu, u subotu je održan 15. Kup Sv. Florijana, vatrogasno natjecanje na kojem se ove godine okupilo 29 ekipa u četiri dobne i spolne kategorije, koje su se ogledale u vježbi s motornom vatrogasnom štrcaljkom, odnosno vježbi s opremom i štafetnoj utrci.

U mlađoj muškoj kategoriji, muški A, nastupilo je 13 ekipa, a najbolja od njih bila je ekipa DVD-a Ribnica, osvojivši 398,46 bodova od mogućih 500. Od kaštelanskih ekipa najbolje plasirana bila je ekipa DVD Mladost 1 na sedmom mjestu, dok je ekipa DVD Kaštela bila deseta, a ekipa DVD Mladost 2 bila je dvanaesta na kraju natjecanja.
No, u kategoriji muški B, u kojoj je nastupilo osam ekipa, DVD Mladost osvojila je 412,11 bodova i zasluženo prvo mjesto, dok je ekipa DVD Kaštela bila četvrta.

U ženskoj konkurenciji, u kategorijama žene A i žene B, nastupile su po četiri ekipe, a pripadnice sućuračkih vatrogasaca i ovog su puta dokazale da su najbolje i među starijima i među mlađim članicama DVD-ova.
U kategoriji žene A, pripadnice DVD Mladost sakupile su 368,14 bodova i osvojile prvo mjesto, a odmah iza njih, na drugo mjesto plasirale su se članice DVD Kaštel Gomilica. Među onim nešto starijim vatrogaskinjama, DVD Mladost pobjedile su s 398,86 bodova, a drugih predstavnica Kaštela u ovoj kategoriji nije bilo.

Nakon natjecanja, i uz dodjelu nagrada najboljima, druženje vatrogasaca iz različitih djelova Hrvatske, kao i gostiju iz Slovenije, nastavljeno je uz dobru zabavu i u opuštenoj atmosferi.

Foto: Ante Majić (PGK)


KOMENTARI: