hren
 

PRIMJEDBE SE MOGU UPUTITI DO 17. SRPNJA
Grad Kaštela pokrenuo je Javnu rasprava o Prijedlogu III. Izmjena i dopuna Prostornog plana uređenja Grada Kaštela, Prijedlogu III. Izmjena i dopuna Generalnog urbanističkog plana Kaštela, Prijedlogu Urbanističkog plana uređenja turističke zone Kaštel Sućurac - Sustipan (UPU 18) i Prijedlogu Strateške studije utjecaja na okoliš III. lzmjena i dopunu Prostornog plana uređenja Grada Kaštela, III. Izmjena i dopuna Generalnog urbanističkog plana Kaštela i Urbanističkog plana uređenja turističke zone Kaštel Sućurac - Sustipan (UPU 18), (u daljnjem tekstu: prijedlog Strateške studije) koja je započela 15. lipnja 2018. godine.

Javni uvid traje do 17. srpnja 2018. Godine, a za vrijeme javnog uvida Prijedlozi su izloženi u zgradi Gradske uprave (Braće Radić 1, Kaštel Sućurac), i mogu se pogledati svakim radnim danom od 8 do 14 sati, te su objavljeni na web stranici Grada Kaštela na ovom LINKU

Javna izlaganja održana su 3. i 4. srpnja u Gradskoj vijećnici Grada Kaštela, a pisana mišljenja, prijedlozi i primjedbe mogu se podnositi do isteka javnog uvida zaključno sa 17. srpnja 2018. godine neposredno na Protokol Grada Kaštela (IV kat, soba br.2.) ili putem pošte na adresu:

GRAD KAŠTELA - Upravni odjel za prostorno uređenje, gradnju i zaštitu okoliša 
21212, Kaštel Sućurac, Braće Radić 1 ili

putem elektronske pošte na adresu: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.

Prijedlozi i primjedbe koji nisu dostavljeni u roku ili nisu čitljivo napisani (potpisani imenom i prezimenom, uz adresu podnositelja) neće se uzeti u obzir u pripremi izvješća o javnoj raspravi.

Na Javnu raspravu pozvani su svi zainteresirani, a među brojnim promjenama možda su najznačajnije one u kojima se smanjuje potreban broj parking mjesta za manje stambene građevine te one koje govore o dopuštenoj izgradivosti višestambenih objekata u zoni M1, a koja prema novom prijedlogu dopušta gradnju podruma, suterena, prizemlja te četiri kata.


KOMENTARI: