hren
 

OVOGODIŠNJI KAMBELOVSKI TIMBAR  HUMANITARNOG JE KARAKTERA
Ovogodišnji „Timbar“ KUD-a Karol Wojtyla bit će humanitarnog karaktera te će se umjesto uobičajenog održavanja u Tikvarinu, u subotu. 14. srpnja, u 20.30 sati prebaciti na brce u Kambelovcu.

Naime, Ana i Ivan Budić iz Livna boluju od progresivnog oblika multiple skleroze. Potrebni su im vrlo skupi lijekovi, ortopedska pomagala te adaptacija krova obiteljske kuće, poručuju u ime organizatora KUD Karol Wojtyla, te suorganizatori Livanjska zajednica Kaštela i Savjet mladih grada Kaštela. U ovoj humanitarnoj večeri „Timbra“ nastupaju GKM Vitez, Bjelovarsko kazalište, OŠ Bijaći,  Bubamarci iz Solina te KUD Karol Wojtyla . Voditelj programa će biti poznati hrvatski glumac Robert Kurbaša.

Dvoje mladih ljudi, Ana i Ivan hrabro žive svoj mukotrpan život s multiplom sklerozom. Žive u Livnu s majkom, a bez oca su ostali prije četiri godine. Unatoč bolesti, Ivan je uspio  diplomirati na Fakultetu političkih znanosti, dok su Ani ostala tri ispita. Ana ima, na žalost progresivni tip bolesti, a joj je potrebna majčina pomoć. Obitelj i dalje traži lijekove kako bi Ana i Ivan lakše i sretnije živjeli. Važan im je i krov obiteljske kuće, pa majka Blaženka moli za novčanu pomoć.D odajmo, kako je udruga „Kap ljubavi“ iz Tomislavgrada već renovirala i prilagodila pragove kuće, podove i kupaonicu za kretanje invalidskim kolicima.

Novčane donacije možete uplatiti i na žiro račun otvoren u PBZ-u
HR7623400091110213622         

Informacije možete dobiti i na broj mobitela 098 175 1343


KOMENTARI:

GLOMAZNI OTPAD
Raspored kontejnera za glomazni otpad
PRIJAVI DEPONIJ
Prijavi ilegalni deponij