ZAMOLBA ORGANIZATORA
U organizaciji Grada Kaštela i Turističke zajednice Kaštela ovog petka će započeti još jedna manifestacija „Legenda o Miljenku i Dobrili“, a kao i u godinama ranije ispred dvorca Vitturi u Kaštel Lukšiću bit će uprizorena istoimena predstava, zbog čega su organizatori građanima uputili zamolbu za „oslobađanjem“ tog prostora od vozila.

- Poštovani, molimo Vas da ne parkirate vozila ispred dvorca Vitturi u Kaštel Lukšiću, u petak, 3. kolovoza 2018. godine, u vremenu od 7 do 24 sata, radi postavljanja bine, tehnike i tribina te izvedbe predstave „Legenda o Miljenku i Dobrili“. Zahvaljujemo na razumijevanju – poručili su organizatori.

Inače, parkiranje u blizini dvorca Vitturi, posebno u zoni gdje parkiranje i nije dozvoljeno, ovog je ljeta već stvorilo određene probleme pri organizaciji nekih događanja pa su reagirali policijski službenici i komunalno redarstvo.
A kako bi vlasnici vozila i organizatori ovog puta ostali pošteđeni dodatnih troškova kao što su moguće kazne za nepropisno parkiranje, angažman vučne službe ili slično, vlasnici svoja vozila s navedenog prostora trebaju odvesti do 7 sati u petak ujutro.


KOMENTARI: