hren
 

PROGRAM OVOG PETKA
Plaža Glavica u Kaštel Lukšiću, osmu godinu zaredom, ugostit će poklonike rocka na KRV-i, Kaštelanskim rock večerima, koje će se održati u petak i subotu, 10. i 11. kolovoza, dok će poklonici klasične glazbe na svoje doći u petak, na koncertu u dvorcu Vitturi.

Prva večer festivala rocka, koji organizira Trokut mladih Kaštela, KRV-i, je akustična večer,  a početak je u 22 sata. Na pozornici će nastupiti zagrebački kantautorii Coolio Jack i Luce, dok je prije najavljeni bend Go Lilly iz Splita morao otkazati svoj nastup.

Coolio Jack je  kantautor koji pod tim imenom nastupa dvije godine. Za sebe kaže da se najugodnije osjeća u ogoljenoj akustici uz iskrene tekstove i pamtljive melodije.Autor je dvadesetak pjesama, a izdao je i dva singla.
Luce je kantautorica iz Zagreba s dalmatinskim korijenima. Prije četiri godine izdala je svoj prvi singl  "Možda mi", a godinu kasnije izlazi joj prvi EP "U bojama". Luce je 2016. godine nominirana za MTV Best Adria Act te objavljuje i singl "Vraćam se", dok je godinu dana kasnije osvojila prvo mjesto na top listi MTV Domaćica za singl „Bar još tren“.

Druga večer, koja će se održati u subotu je električna večer na kojoj će nastupiti La Volpe, Mind Zoo, EoT, Intimate Stranger i Mjesni odbor.

Koncert flaute i gitare

A prije početka prve večeri KRV-i, u petak u 20.30 sati, u dvorcu Vitturi u Kaštel Lukšiću održat će se koncert pod nazivom Vivat Academia.

Publici će se predstaviti Nikolina Milardović na flauti te Andrea Maretić na gitari.


KOMENTARI:

GLOMAZNI OTPAD
Raspored kontejnera za glomazni otpad
PRIJAVI DEPONIJ
Prijavi ilegalni deponij