hren
 

LUDA ZABAVA OVE SUBOTE
Ova subota u Kaštelima bit će puna različitih događanja, od Prvenstva svita u žabicama, preko Kaštelanskih rock večeri do ribarske i pučke fešte pa će na svoje doći svi, od svih generacija do različitih glazbenih ukusa i izbora za ugodno provedenu večer.

Sve započinje u 17 sati kada će na plaži Dračić u Kaštel Štafiliću krenuti kvalifikacije, a potom i finalni ogledi u bacanju žabica, kako bi se još jednu godinu okrunio prvak svita u ovoj sportsko-zabavnoj disciplini.
Organizator je Projekt 3 Pi, a svi su pozvani da se okušaju u bacanju žabica ili da dođu bodriti svoje favorite ili jednostavno, da se dođu zabaviti.

Električna večer KRV-i

U 21 sat na plaži Glavica u Kaštel Lukšiću kreće druga, električna večer KRV-i, Kaštelanskih rock večeri.
U organizaciji Trokuta mladih Kaštela na pozornici će ove večeri nastupiti La Volpe, mladi alt rock band iz Splita te još jedan splitski bend, Mind Zoo sa zvukom koji je  mješavina grungea, stoner rocka, metala i post rocka.
Publici u Kaštelima predstavit će se i Eclipse Of Time ili EoT, alternativni rock – metal bend iz Karlovca, stari poznanici, Mjesni odbor, šoltanski rock funk reggae sastav te  rock bend Intimate Stranger iz Čilea, kojeg karakteriziraju atmosferične gitare i vokal pod utjecajem post punk bendova.

Ribarska i litnja fešta

Tradicionalna ribarska fešta u Kaštel Lukšiću, u organizaciji PŠD Galeb i suorganizaciji MO Kaštel Lukšić, Lovačke udruge Kaštilac i udruge Miljenko i Dobrila, održat će se kod dvorca Vitturi, a početak fešte je u 20 sati.
Lukšićki ribiči pripremat će tunjevinu, bijeli i crni rižot, kozice, srdele, dagnje i lignje, a za glazbu uživo pobrinut će se grupa Barbarosa.

Pola sata kasnije od lukšićke, započet će i Litnja fešta u Kaštel Sućurcu, koju organizira KPU Kampanel.
Sućuračke maškare također pripremaju dobru spizu, a veselu zabavu na mulu, garantiraju i Miro Boem te Aritmija bend koji su zaduženi za glazbeni dio večeri.

Ulaz na sva događanja je besplatan, a hrana i piće prodavat će se po popularnim cijenama


KOMENTARI:

GLOMAZNI OTPAD
Raspored kontejnera za glomazni otpad
PRIJAVI DEPONIJ
Prijavi ilegalni deponij