hren
 

AKUSTIKA NA PLAŽI
Već osmu godinu zaredom Trokut mladih Kaštela organizirao je na plaži u Lukšiću sada već tradicionalne Kaštelanske rock večeri, poznatije kao KRV. Prva večer, službeno nazvana „Chill out večer“ održana je u nešto intimnijoj atmosferi uz koncert gostiju iz Zagreba, Luce i Coolio Jacka. Splitski bend Go Lilly je, nažalost, morao otkazati koncert.

Večer je otvorio Alen Karamarko, umjetničkog imena Coolio Jack, mladi i talentirani kantautor čija priča počinje između Zagreba i Krka, a javnosti je poznat već dvije godine. Svira akustičnu gitaru, voli iskrene emocije i minimalizam, a ni usna harmonika mu nije strana.

Mlada kantautorica Lucija Čustić, poznatija kao Luce  već je 2014. godine skrenula na sebe pozornost hrvatske publike sa singlom „Možda mi“, da bi sljedeće godine objavila i svoj prvi EP „U bojama“ s nekoliko pjesama koje su ubrzo postali hitovi.  2016. godine osvojila je  na tradicionalnoj godišnjoj dodjeli glazbene nagrade Music pub nagradu za kantautora godine te bila nominirana za MTV Best Adria Act. Obožavatelji željno očekuju skori izlazak njezina albuma.

Koncerti su počeli oko deset sati i okupili su brojnu publiku koja je mogla uživati u ljetnoj večeri na plaži uz nježne pjesme i zvuk gitare.
Uz craft corner i dobru glazbu, zabava je potrajala do kasnih noćnih sati.

Foto: Ivana Topić (PGK)


KOMENTARI:

GLOMAZNI OTPAD
Raspored kontejnera za glomazni otpad
PRIJAVI DEPONIJ
Prijavi ilegalni deponij
########### za moodul