hren
 
Nakon poskupljenja pojedinih vrsta kruha od desetak posto koje je uprava Prerade, u sklopu dogovora s pekarskim cehom, poduzela prvog lipnja, a koje nisu popratili ostali gradski pekari, Teo Mandić, direktor Prerade, najavio je vraćanje cijena na staro do kraja mjeseca.
To se, međutim, još nije dogodilo. Odugovlačenje korekcije cijena najprodavanijih vrsta krušnih proizvoda, to jest bijelog, polubijelog i crnog kruha, kojima bi se izjednačili s konkurencijom, Mandić objašnjava kalkulacijama i prilagodbom programa koji je u tijeku.
Podsjetimo: na taj se potez pojeftinjenja Prerada odlučila nakon što je, zbog nepoštovanja dogovora o općem (i opravdanom) poskupljenju kruha, postignutog 21. svibnja na sastanku Pekarske sekcije, dovedena u lošiju tržišnu poziciju u odnosu na ostale vodeće splitske pekarske kuće. Ipak, budući da je razlika u cijeni mjerljiva doslovce u lipama, građani vjerojatno nisu ni osjetili veće opterećenje budžeta. Ipak, Mandić ističe kako će dano obećanje održati - uskoro.
KOMENTARI:

Stari Komentari

  • Nema komentara
Komentiranje je moguće smo putem facebook komentara

GLOMAZNI OTPAD
Raspored kontejnera za glomazni otpad
PRIJAVI DEPONIJ
Prijavi ilegalni deponij