hren
 

OSMA KRV
Dio dinamičnih događanja ove subote u Kaštel Lukšiću činila je i druga, električna večer 8. Kaštelanskih rock večeri, koje su se održale na plaži Glavica, u organizaciji Trokuta mladih Kaštela.
Nakon prve, nešto lakše akustične  večeri KRV-i dan ranije, u subotu su na svoje došli poklonici malo žešćeg zvuka i ritma.

Publici su se ove večeri predstaviili mladi splitski alt bend La Volpe, koji je u Kaštela donio zvuk nekoliko različitih stilova alternativnog i garažnog rocka te Mind Zoo, još jedan od bendova sa splitske rock scene, pokazavši zbog čega su prošle godine bili pobjednici St-art festivala demo bendova te godinu ranije bili među Top 10 bendova iz Hrvatske u natječaju za nastup na Tabor Film Festivalu.

U Kaštela su ove večeri stigli i Karlovčani, rock bend EoT ili punog naziva Eclipse Of Time sa svojim kolažom alternativnog i hard rocka te metala te čileanski rock bend Intimate Stranger, koji već niz godina plijeni pažnju svjetske javnosti, a zadnjih godina česti su gosti različitih rock festivala u Hrvatskoj.

Iako ponešto drugačiji od ostalih bendova koji su nastupili na ovoj drugoj večeri kaštelanskog rock festivala, šoltanski bend Mjesni odbor, s izvedbama različitih glazbenih smjerova, na najbolji način zaokružio je ovogodišnje Kaštelanske rock večeri.

Foto: Ivana Topić (PGK)


KOMENTARI:

GLOMAZNI OTPAD
Raspored kontejnera za glomazni otpad
PRIJAVI DEPONIJ
Prijavi ilegalni deponij