hren
 

VIŠE OD SEDAMDESET MJESTA
Od prošlog petka u Kaštelima se počela provoditi naplata parkinga na rivi u Kaštel Novom, a naplatom su obuhvaćena 72 parkirna mjesta kod Đardina i kod kule Ćipiko, odnosno od Velike Štrade do Ulice Grgura Ninskog.

Tako je u ovom trenutku u Kaštelima u funkciji  510 parking mjestA s naplatom, od čega je njih 39 za invalide, a naplatu, kao i kontrolu naplate parkinga obavlja gradska komunalna tvrtka Zeleno i modro.

Prema utvrđenom cjeniku, cijena sata parkiranja iznosi 4 kune, a parking se tijekom ljetne sezone, u razdoblju od početka lipnja do kraja rujna naplaćuje u vremenu od 7 do 22 sata, svim danima osim nedjelje i blagdana.
Nakon 1. listopada parking će se naplaćivati radnim danom u vremenu od 7 do 19 sati, subotom od 7 do 14 sati, a nedjeljom i blagdanima također se neće naplaćivati.
Izuzetak je parking prostor s naplatom pokraj Marine Kaštela u Gomilici, gdje se bez obzira na period, parkiranje svim danima naplaćuje tijekom sva 24 sata dnevno.

Osim mogućnosti kupovine godišnjih povlaštenih parking karata, tvrtka Zeleno i modro uvela je i tjednu parking kartu, koja je pogodna za iznajmljivače i turiste, a koja se, za cijenu od 100 kuna,  uz predočenje isprava o iznajmljivaču i vozilu koje će se parkirati, može kupiti u prostorijama tvrtke Zeleno i modro..

Više o cijenama parkiranja i organizaciji parkinga možete pogledati OVDJE

 

KOMENTARI:

GLOMAZNI OTPAD
Raspored kontejnera za glomazni otpad
PRIJAVI DEPONIJ
Prijavi ilegalni deponij