hren
 

Nekom može posluži, pa šteta ne ostaviti na vidljivom mjestu, očito je bila misao vodilja ( iako se ne bi reklo da je baš mislio!) našeg sugrađanina, koji je nakon temeljite renovacije svog doma sve ono što mu je smetalo odlučio ostaviti uz kontejnere pored groblja u Kaštel Starom. Stare ormariće, prozore, vrata, peći pa čak i tepihe... tko zna, možda je pomislio kako su čarobni pa će sve odletjeti na njima tamo kamo i pripada?!

Šalu na stranu, jer ovakvi deponiji koji niču svugdje po Kaštelima, više su za plakanje! Ruglo su grada i sramota nas koji u njemu živimo, a posebice  kada se iznova stvaraju na mjestima kao što je ovo, tik do posljednjih počivališta naših najmilijih.

A upravo je, čini se, lokacija uz groblje u Kaštel Starom jedna od omiljenijih za odlaganje glomaznog otpada našim "savjesnim" sugrađanima. U tome ih ne mogu omesti ni "bubamare" koje je Grad postavio upravo kako bi spriječio da se ovdje baca smeće, no time je zapravo  samo oduzeo dio parkinga onima koji dolaze na groblje. Jer ovim drugima, koji ovdje istovaraju svoj otpad očito ne smetaju previše...


KOMENTARI: