hren
 

NASTUP KAŠTELANSKIH MAŽORETKINJA I PREDŠKOLACA
Nakon subotnjeg otvaranja Dječje adventske bajke u Kaštel Lukšiću, kaštelanski mališani i ove nedjelje nastavili su sanjati blagdanske snove uz pjesmu i ples.

Razigrano i veselo, kako samo djeca to znaju, pokazali su svojim vršnjacima ali brojnim okupljenim roditeljima, bakama i djedovima kako plešu Djedice Mrazice, sobovi i male bubamare, ali kakve sve to novogodišnje želje oni , baš kao i blagdanska drvca, imaju. Recitacijama i igrokazima podsjetili su svih da ne zaborave staviti čizmice u prozor ali i kako pada prvi snijeg...

Uz obilje smijeha i zabave, poželjevši  pri tom svima sretan Božić, u prigodnom programu pod voditeljskom palicom Željke Perdić, sudjelovale su Kaštelanske mažoretkinje, dječji vrtići Tratinčica, Maslina, Čarobni pianino – Resnik i Milinkovo.

Bajka za sve mališane, inače, pričati se se idućih mjesec dana na ovom mjestu svakog vikenda, uz sudjelovanje  dječjih vrtića, škola i udruga, pa pjesme i plesa neće nedostajati. Napomenimo i kako će u Novom parku idućeg četvrtka djeca dočekati i svog omiljenog sveca, Svetog Nikolu, koji će ih kao i uvijek darivati.

Foto: Luka Ištuk


KOMENTARI: