hren
 

ZABAVA UZ TRIO GUŠT
SvetaLuce i ove je godine pohodila centar za rehabilitaciju Mir u Rudinama i tamošnjim štićenicima donijela puna kolica slatkih poklona, a uz svetu Lucu s rukama punim poklona stigli su i predstavnici Grada Kaštela, dogradonačelnici Jadranka Matok Bosančić i Grgica Benutić te dožupan Luka Brčić.

Dobrodošlicu gostima poželio je ravnatelj centra Mir, Boško Rozga, no posebnu dobrodošlicu iskazali su im sami štićenici, otpjevavši im nekoliko božićnih pjesama.
Ivica, Krešimir, Natalija,  Kristina, Dragana, Goran, Aleksandra, Branko i drugi, uz svesrdnu pomoć voditeljice Natalije, u svega nekoliko sekundi stvorili su pravu blagdansku atmosferu i naveli goste i publiku da skupa s njima zapjevaju.

Dogradonačelnici Matok Bosančić i Benutić te dožupan Brčić, uz slatke poklone štićenicama  su darovali i čekove na određena financijska sredstva, Grad 5 tisuća, a Županija 10 tisuća kuna.

Iako su se obradovali i gostima i svetoj Luci, štićenici centra Mir najviše su se obradovali svojim dugogodišnjim prijateljima iz Trio gušt. Uz zajedničku svirku i pjesmu proslava svete Luce u Rudinama nastavljena je i nakon službenog dijela, a iz dvorane centra Mir širilo se veselo i optimistično raspoloženje.


KOMENTARI:

GLOMAZNI OTPAD
Raspored kontejnera za glomazni otpad
PRIJAVI DEPONIJ
Prijavi ilegalni deponij