hren
 

PROGRAM U ADVENTSKOJ BAJCI
I ove nedjelje djeca kaštelanskih vrtića i udruga predstavili su u Dječjoj adventskoj bajci u Kaštel Lukšiću dio onoga što su povodom Adventa i Božića naučili sa svojim tetama i voditeljicama te na najljepši mogući način, kroz pjesmu, glumu i ples, zaokružili četvrtu nedjelju Došašća.

Program su otvorili najmlađi članovi udruge Sveti Jeronim, koji su izveli igrokaz „Bog koji dolazi“, gomiličke spisateljice Ane Pisac, a koji su pripremili pod budnim očima voditeljica Dine Balić, Antonije Crnjak i Antonije Topić.

Mališani iz dječjeg vrtića Trešnjica, koje je uvježbala teta Smilja, razgalili su srca prisutnih izvedbom recitacije „Zima“, kao male pahuljice u istoimenom igrokazu „Pahuljice“ te plesom na Straussovu glazbenu poslasticu „Na lijepom, plavom Dunavu“
Njihovi vrtićki prijatelji iz grupe tete Senije, svojim glasovima natjerali su publiku, u kojoj su bile mame, tate, bake, djedovi, braća i sestre, susjedi i prijatelji, da zajedno s njima otpjeva jednu od najljepših dječjih duhovnih pjesama „Tko stvori“.

Ove su večeri nastupila i djeca iz dječjeg vrtića Maginja, kao jedan od najslađih zborova ovog Adventa, s još slađim dirigentom, otpjevavši „Tihu noć“ i „Veselje ti navješćujem“

Foto: Luka Ištuk


KOMENTARI: