hren
 

REZANO CVIJEĆE, UMJETNO CVIJEĆE, LONČANICE, CVJETNI ARANŽMANI I BUKETI...
Po prvi puta, u utorak, vrata svojim kupcima je otvorila nova cvjećarnica “Šareni cvit“ koja se nalazi na adresi Cesta dr. F. Tuđmana 702 u Kaštel Lukšiću, pored Tommya, u bivšem prostoru poljoprivredne apoteke. Povodom Dana zaljubljenih, radit će cijeli dan, a za tu prigodu vlasnica Jelena Šarac osmislit će bukete za vašu dragu osobu.

Cvjećarnica nudi i uslugu dostave, radno vrijeme je dvokratno i to radnim danom od 8 do 13 i od 17 do 20 sati te subotom od 8 do 12 sati. Možete je pratiti na instagramu i facebook stranici Cvjećarnica „Šareni cvit“, a kontakt broj  je 097 757 96 66.

Svakodnevno u ponudi Šareni cvit ima svježe rezano cvijeće, te su tako među raznobojnim cvijećem svoje mjesto zauzele nezaobilazne ruže, ljiljani, alstromerije, lizijantusi, gipsofile, tulipani, orijentalni liljani... Uz svježe rezano cvijeće u ponudi je i umjetno cvijeće, lončanice i razne ukrasne vaze i prigodne kutije koje možete uljepšati svježim cvijećem i dekorativnim trakama kao dodatnu cvjetnu uspomenu.

- „Šareni cvit“ svojim kupcima nudi uslugu izrade cvjetnih aranžmana i buketa za sve prigode i evente, kako bi u vaše važne događaje unijeli dašak glamura u cvjetnom izdanju, poput vjenčanja, rođendana, godišnjica. No, tu smo za vas i ako trebate i aranžmane za groblje. U skoro vrijeme u ponuditi će biti zemlja za cvijeće te lukovice i sjeme cvijeća – kazala nam je vlasnica cvjećarne „Šareni cvit“, Jelena Šarac.

Jelena je svoje iskustvo je stekla radeći u cvjećarama u Splitu i okolici protekle četiri godine, a velika podrška joj je njena obitelj koja se preko dvadeset godina bavi uzgojem cvijeća u Kaštelima.
Dođite i posjetite našu cvjećarnicu i mi ćemo rado ispuniti vaše želje! – poručuju iz Šarenog cvita.

Foto: I.T, J.Š.


KOMENTARI: