hren
 

OVE NEDJELJE
Stotine mališana ove će nedjelje, 24. veljače, predvođeni malom kraljicom, proći donjokaštelanskom rivom kao dio velike maškarane povorke 38. Dičjeg krnjevala u organizaciji KKU Poklade,

Različiti junaci iz bajki, filmova, video igara i drugi likovi iz bogate dječje mašte, kao i u godinama ranije krenut će u 13 sati s Lucijinog puta u Kaštel Štafiliću s ciljem u Kaštel Starom, kako bi uz zabavu i amijeh, osudili glavnog krivca za svoje nedaće u razdoblju od prošlogodišnjeg krnjevala.

Prema prognostičarima, bura bi u nedjelju trebala biti u slabljenu pa će, vjeruju organizatori, i vrijeme ići na ruku mališanima.

Uoči samog krnjevala te tijekom njegovog održavanja, na ruti maškarane povorke i parking prostoru na ex Plavom Jadranu, na snazi će biti privremena prometna regulacija,
Tako će u vremenu od 11 do 17 sati, na parkingu ex. Plavi Jadran biti onemogućeno parkiranje vozila za građane, a promet se neće moći odvijati na dijelu Obale kralja Tomislava, od Štafilića do Kaštel Starog. Iz Poklada su ujedno zamolili građane da svoje automobile ne parkiraju na rivi, od Đardina u Kaštel Novom do spomenika u Kaštel Starom.


KOMENTARI:

GLOMAZNI OTPAD
Raspored kontejnera za glomazni otpad
PRIJAVI DEPONIJ
Prijavi ilegalni deponij