hren
 

TOČKE PRIPREMLJENE
U nedjelju, 24. veljače, KU Polantana organizira 13. Županijski i 24. Kambelovski krnjeval, u kojem će sudjelovati maškarane skupine članova Polantane, kao i njihovih gostiju te prijatelja iz više dalmatinskih gradova i mjesta, ali i susjednih županija.

Maškarana povorka u 15 sati kreće iz marine u Kaštel Gomilici, kako bi stigla na brce u Kaštel Kambelovcu, gdje će se održati centralno događanje ovogodišnjeg krnjevala te pročitati i izvršiti presuda ovogodišnjem krnji.
Iako Kaambelovčani i Gomiličani od očiju javnosti drže dalje tko ili što je ovogodišnji krnje, prema dugogodišnjoj praksi, bit će to netko iz aktualne javne ili političke hrvatske priče. Svi koji stignu na brce u Kaštel Kambelovac moći će ujedno vidjeti i točku, kojom će se Polantana uskoro predstaviti i na velikom karnevalu u Rijeci.

Zbog održavanja Županijskog krnjevala, od 15 do 17 sati za promet će biti zatvorena Cesta dr. Franje Tuđmana od gomiličkog Naselja do Dudanovog puta u Kaštel Kambelovcu pa se građani upućuju da za to vrijeme koriste alternativne prometnice.


KOMENTARI:

GLOMAZNI OTPAD
Raspored kontejnera za glomazni otpad
PRIJAVI DEPONIJ
Prijavi ilegalni deponij