hren
 

RASPISAN NATJEČAJ
Splitsko – dalmatinska županija osigurala je 110 tisuća kuna u cilju financiranja projekata udruga iz područja razvoja i promoviranja ICT sektora, pri čemu će zainteresirani koji se jave na raspisani natječaj raspisan u tu svrhu, a koji ispunjavaju uvjete istog,  moći dobiti od dvije do 50 tisuća kuna.

Natječaj za financiranje projekata udruga iz područja razvoja i promoviranja ICT sektora Splitsko-dalmatinske županije u ovoj godini objavljen je na službenim stranicama Županije, a krajnji datum za  podnošenje prijava je 30 dana od objave, odnosno do 19. travnja.

Cilj natječaja je osnažiti suradnju Splitsko-dalmatinske županije s udrugama u provedbi politike stvaranja poticajnog okruženja za razvoj ICT sektora u Županiji, a prioritetne aktivnosti su popularizacija razvoja softvera, digitalnih usluga i servisa, provođenje stručnih edukacija iz područja IT-a te povezivanje lokalnog IT sektora.

Na natječaj se mogu prijaviti udruge koje su se svojim statutom opredijelile za obavljanje djelatnosti i aktivnosti koje su predmet financiranja ovog natječaja te ispunjavaju određene  uvjete.

Uvjeti natječaja, kriteriji za odabir, popis potrebne dokumentacije za prijavu te načini prijave, mogu se vidjeti na službenim stranicama Županije, gdje se nalaze i potrebni obrasci, kao i sam tekst natječaja OVDJE.


KOMENTARI:

GLOMAZNI OTPAD
Raspored kontejnera za glomazni otpad
PRIJAVI DEPONIJ
Prijavi ilegalni deponij