hren
 

VIKEND ĆE BITI IDEALAN ZA SVE KOJI GA PLANIRAJU PROVESTI NA OTVORENOM
Iako nije bila posebno izražena, za nama je još jedna bura ovog ožujka. Prvi vikend kalendarskog proljeća proći će u znaku stabilnog i pretežno vedrog vremena s visokim temperaturama zraka i bez značajnog vjetra.

Petak donosi pretežno vedro vrijeme. Ujutro će puhati slaba bura, a danju slab vjetar pretežno zapadnih smjerova. Minimalne jutarnje temperature zraka u Zagori od 3 do 8°C, uz obalu i na otocima od 8 do 13°C. Danju natprosječno toplo s najvišim dnevnim temperaturama od 17 do 22°C.

Subota će biti pretežno vedra. Noću tiho ili slab burin, danju će puhati slab vjetar s mora. Jutro neznatno toplije, najviše dnevne temperature od 18 do visokih 23°C.

Pretežno vedro i gotovo tiho bit će u nedjelju. Ujutro je moguća sumaglica. Zadržat će se toplo s najvišim dnevnim temperaturama od 18 do 23°C. Pretežno sunčano i još malo toplije s temperaturama do 24°C bit će tijekom ponedjeljka. Ipak, kasno navečer moguće je umjereno naoblačenje. Bit će to uvod u moguću promjenu vremena koja će nastupiti u utorak kada će ponegdje biti kiše, u višim planinama i snijega, a zapuhat će posljednja marčana bura uz zamjetan pad temperature zraka.

Izvor: dalmacijadanas.hr


KOMENTARI:

 

GLOMAZNI OTPAD
Raspored kontejnera za glomazni otpad
PRIJAVI DEPONIJ
Prijavi ilegalni deponij