hren
 

POZIV NATJECATELJIMA I IZLAGAČIMA
Eko akcija Lipa su lipa moja Kaštela te Praznik cvijeća, koje već duži niz godina u sklopu priprema za turističku sezonu organiziraju kaštelanska Turistička zajednica, odgojno – obrazovne ustanove i  udruga Lijepa naša Kaštela, uz pokroviteljstvo Grada Kaštela i Ministarstva poljoprivrede, ove će se godine održati u razdoblju od 29. travnja do 12. svibnja, a organizatori su uputili poziv na prijavu zainteresiranim izlagačima te vlasnicima uređenih okoliša.

U sklopu akcije Lipa su lipa moja Kaštela ove će se godine, tijekom dva tjedna,  organizirati sakupljanje glomaznog otpada te građanima dijeliti letci o potrebi uređenja vrtova i okućnica. U sklopu cijelog događanja održat će se 32. natjecanje odgojno – obrazovnih ustanova u uređenju okoliša škole, kao i 28. natjecanje za najljepši kaštelanski perivoj, okućnicu, balkon, staru balaturu, okoliš ustanova ili poslovnog objekta, a sve će biti završeno 19. Kaštelanskim praznikom cvijeća.             

- Pozivamo sve naše sugrađanke i sugrađane, da se uključe sukladno svojim interesima, da nas kontaktiraju i kandidiraju svoje lijepe vrtove i perivoje, te zainteresirane pravne i fizičke osobe, da kandidiraju svoje proizvode po svim kategorijama. Posebno pozivamo vlasnike turističkih objekata da kandidiraju okoliše svojih objekata, kao i sudionike iz Kaštelanske zagore da prijave svoje lijepe vrtove, okućnice i balature -  poručili su organizatori.

Napominjemo da je ovogodišnja tema Kaštelanskog praznika cvijeća „More i cvit“, a kategorije u kojima će se birati najbolji izlagači i izlošci su rezano cvijeće. dendrološko bilje i lončanice, cvjetni aranžmani, ikebane i suho cvijeće. umjetnički predmeti i originalni suveniri na temu cvijeća i plemenitog drva  te natjecanje florista.

Prijavu za sudjelovanje u natjecanjima za najljepše okoliše, kao i za sudjelovanje na Prazniku cvijeća, treba poslati najkasnije prvih dana svibnja na adresu Turistička zajednica Kaštela, , Brce 1, 21215 Kaštel Lukšić, a sve dodatne informacije mogu se dobiti putem  kontakt telefona 021 227 933 i e-maila Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.

Obrazac PRIJAVE.


KOMENTARI:

GLOMAZNI OTPAD
Raspored kontejnera za glomazni otpad
PRIJAVI DEPONIJ
Prijavi ilegalni deponij