hren
 

MAŠKARE SLOŽNE: NAPOKON PROMJENE
Donjokaštelanske maškare ovog su vikenda zavijorile svoj barjak i okupirale jedno od najpoznatijih sela iza Kozjaka, Dugobabe, kako bi, bez utjecaja domaćih navijača i terena,  na svojoj izbornoj Skupštini donijele važne odluke za budućnost njihove udruge, a jedna od stanica prema budućnosti zove se Ante Šuško.

Bez većih problema, uz ipak neizbježnu slavljeničku ikonografiju, pod vrelim suncem neba nad Dugobabama, članovi Poklada tako su s mjesta predsjednika svrgnuli Nikolu Radića, koji je s očekivanim i vidljivim olakšanjem dočekao novonastale promjene.

Uz Antu Šuška, koji će do nove izborne Skupštine obnašati tešku dužnost predsjednika udruge, donjokaštelanske maškare izabrale su i novu Upravu udruge te Nadzorni odbor, dok će tajnica i dalje ostati Iva Botić.
Novi predsjednik odmah je obećao red, rad i disciplinu, a hoće li to upaliti vidjet ćemo tijekom maškaranih događanja već ovog ljeta, a posebno početkom sljedeće godine.

A nakon održane Skupštine, koja je trajala, da ne pretjeramo, dobrih 15-ak minuta, maškare su sebi, nakon turbulentnog razdoblja za njima,  dale oduška i posvetile se sportskim aktivnostima, želeći provjeriti tko je među njima najbolji u balunu, skakanju u vrećama, balotama...

Foto: KKU Poklade


KOMENTARI:

GLOMAZNI OTPAD
Raspored kontejnera za glomazni otpad
PRIJAVI DEPONIJ
Prijavi ilegalni deponij