hren
 

VLASNIŠTVO GRADA
Grad Kaštela ovih je dana objavio nekoliko natječaja za zakup poslovnih prostora, a među njima i za zakup poslovnog prostora u sklopu planinarskog doma Malačka te poslovni prostor namijenjen ugostiteljskoj djelatnosti u Kaštel Lukšiću, uz plažu Glavice.

Poslovni prostor namijenjen ugostiteljskoj djelatnosti, a koji se odnosi na dio planinarskog doma Malačka u Kaštel Starom, ima površinu 155,82 metra četvorna te pripadajuću terasu koja se posebno naplaćuje. Početna zakupnina po metru četvornom iznosi 40 kuna, a predložena djelatnost prostora je  caffe bar, restoran i slična ugostiteljska djeelatnost.

Pregled ovog poslovnog prostora obavit će se 28. ožujka u 10 sati, a ponude se prikupljaju do 15. travnja 2019. godine do 14 sati ako se predaju neposredno u pisarnicu Grada Kaštela, a ako se šalju poštom zaključno s datumom 15. travnja 2019. godine. Otvaranje ponuda obavit će se 17. travnja

Prostor u Lukšiću.

Caffe bar, pizzeria, restoran i slično, namjena su i poslovnog prostora uz plažu Glavice u Kaštel Lukšiću, površine 110 metara četvornih, za koji je također raspisan natječaj o zakupu. Početna mjesečna zakupnina i za ovaj prostor iznosi 40 kuna.

Zainteresirani će ovaj prostor moći pogledati 29. ožujka u 10 sati, a ponude za ovaj natječaj prikupljaju se do 12. travnja 2019. godine do 14 sati ako se predaju neposredno u Pisarnicu Grada Kaštela, a ako se šalju poštom zaključno sa datumom 12. travnja 2019. godine. Otvaranje ponuda je 16. travnja.

Natječaji se odnose na period od deset godina, a pravo sudjelovanja na natječajima imaju sve fizičke i pravne osobe koje ispunjavaju uvjete natječaja. Ponude ne mogu podnijeti oni koji do prijave na natječaj imaju nekakav dug prema Gradu Kaštela.
Svi sudionici moraju položiti utvrđenu jamčevinu u visini šesterostrukog početnog iznosa mjesečne zakupnine.

Zainteresirani koji žele razgledati poslovne prostore trebaju se najaviti na telefon  021/205-212 Petar Kapov ili 021/205-216 Željana Delić

NATJEČAJ MALAČKA

NATJEČAJ KAŠTEL LUKŠIĆ


KOMENTARI: