hren
 

Sutra, 5. travnja od 9 do 12 sati, na prometnicama na području Policijske uprave splitsko-dalmatinske provesti će se akcija “Pješak”, kojom prilikom će se sankcionirati prekršaji počinjeni od strane pješaka, ali i prekršaji koje vozači čine na njihovu štetu.

Ponovno apeliramo na poštivanje propisa i odgovorno ponašanje u prometu, bilo da u prometu sudjelujete kao vozači ili kao pješaci!
Vozači, vodite računa o tome da su pješaci najranjivija skupina sudionika u prometu i poštujte prednost prolaska!
Pješaci, poštujte prometne znakove i prilikom prelaska kolnika koristite pješačke prijelaze gdje god je to moguće, a na mjestima gdje nema pješačkih prijelaza, kolnik prelazite tek nakon što utvrdite da to možete učiniti bez opasnosti za sebe i druge!

Rezultati 24-satne akcije nadzora brzine na prometnicama PU splitsko-dalmatinske

Prema prethodnoj najavi, policijski službenici su 3. travnja na ukupno 41 lokaciji na području PU splitsko-dalmatinske proveli 24-satnu akciju nadzora brzine.
Kontrolom je obuhvaćeno 624 vozila svih kategorija, te je sankcionirano 229 prekršaja prekoračenja brzine.
I dalje se nastavlja s aktivnostima u prometu, koji će biti usmjereni na utvrđivanje i sankcioniranje prekršaja prekoračenja brzine, ali i na druge prekršaje koji su u uzročno-posljedičnoj vezi s nastankom prometnih nesreća s najtežim posljedicama.


KOMENTARI:

GLOMAZNI OTPAD
Raspored kontejnera za glomazni otpad
PRIJAVI DEPONIJ
Prijavi ilegalni deponij