hren
 

NASTAVAK AKCIJE DOM NAKON DOMA U KAŠTELANSKOM KULTURNOM CENTRU
Djeca iz plesne sekcije udruge Dea Dia proteklog mjeseca sudjelovala su na Kupu Hrvatske u Velikoj Gorici u organizaciji Hrvatskog showdance saveza. Na natjecanje je pristiglo 1300 natjecatelja u disciplinama street I performing (hip hop, break dance, step, showdance, jazz, modern, acro…).

U kategorijama uzrasta od 4 do 14 godina djeca iz udruge Dia Dia natjecala su se u disciplini showdance - kategorijama solo, duo, mala grupa I formacija te su osvojili su zlato u mini kids grupi, srebro u solo junior, broncu u junior duo te dva četvrta i dva peta mjesta.
Sveukupno su izašli sa 13 različitih koreografija.

Sudjelovali su i u programu manifestacije  Kaštel mali sa natjecateljskim I rekreativnim programom, a ovaj vikend proveli su na Međunarodnom plesnom festivalu u Zadru u Kazalištu lutaka Zadar sa ansamblom od 29 plesača uzrasta od 4 do 50 godina sa produkcijskom koreografijom iz plesne priče Čudnovato čudni.

Ove subote, 25. svibnja održat će i otvoreni plesni sat gdje djeca uz minimalnu donaciju mogu sudjelovati u stvaranju nove koreografije za predstavu. Nakon djece održat će se i plesna radionice za odrasle.
Ovisno o broju prijavljenih radit će se na uvodu u parovne plesove (salsa i bachata) ili Fusion salsa cabaret. Radionica je namijenjena za rekreativce početnike, s tim da i rekreativci sa predznanjem neće ostati zakinuti.

Zumba fitnes party je humanitarni trening Zumbe s tim da je ovaj put tematski vezan uz film Mamma mia i sve koreografije su plesne tako da i oni koji nikad nisu Zumbali neće imati problema sa uključivanjem.

Radionice i ples namijenjen je i curama i dečkima, a sa sobom treba ponijeti sportsku odjeću, bocu vode I dobru volju te osmijeh na lice.

Satnica održavanja radionica i party-ja:
-16h- dječje plesne radionice (10,00 kn)
-17h- plesna radionica za odrasle (20,00kn)
-18h-Zumba party (30,00kn)

Još uvijek je otvoren i račun za donacije…
IBAN: HR 28 23400091511000541

Foto: Dea  Dia

 


KOMENTARI:

GLOMAZNI OTPAD
Raspored kontejnera za glomazni otpad
PRIJAVI DEPONIJ
Prijavi ilegalni deponij