hren
 

U DVORCU VITTURI
Osmi gospodarski forum Splitsko – dalmatinske županije – ekonomije doživljaja i turizam posebnih interesa, kojemu su jedna od glavnih tema kulturne i kreativne industrije, održat će se u četvrtak i petak, 23. i 24. svibnja u dvorcu Vitturi u Kaštel Lukšiću.

Program će u četvrtak započeti u 9 sati prijavom sudionika, nakon čega u 10 sati slijedi izlaganje Valerija Jurešića, direktora tvrtke Subjekt na temu „Artvision + Platforma za povezivanje organizatora, umjetnika i publike u kulturi“. Potom će Romana Lekić s  Visoke škole Edvard Barneys izlagati o kreiranju doživljaja i ulozi suvenira, a nakon nje Iva Silla i Silvija Jacić upoznat će sudionike s interpretacijom baštine kroz priče i promocije baštinskih priča. Na kraju programa u četvrtak, u 14 sati, na rasporedu je edukativna radionica na prethodnu temu.

U petak događanja također započinju prijavama u 9 sati, a od 10 sati slijedi „Kreativno jutro – predstavljanje hubova”. S hubovima će sudionike foruma  upoznati Mirela Marović Omerzu iz BIZkoshnice Coworking, Luka Piškorić iz Poligona, zavod za razvoj kreativnih industrija te Mateja Bošnjak iz CODE HUB Mostar. Pri kraju programa slijedi kreativno umrežavanje.

Organizatori 8. Godpodarskog foruma su Javna ustanova Rera, Europe direct i Splitsko-dalmatinska županija.

PROGRAM


KOMENTARI:

GLOMAZNI OTPAD
Raspored kontejnera za glomazni otpad
PRIJAVI DEPONIJ
Prijavi ilegalni deponij