hren
 

U ORGANIZACIJI BIJAČKE VILE
Ovog vikenda, 1. i 2. lipnja, hrvatsko pjevačko društvo Bijaćka vila bit će domaćin 2. regionalne smotre zborova „Canta Dalmatia“, koja će se, u suradnji s Hrvatskim saborom kulture, a pod pokroviteljstvom Grada Kaštela i kaštelanske Turističke zajednice, održati u dvorcu Vitturi u Kaštel Lukšiću.

Subotnja večer, s početkom u 19.30 sati, donosi nastupe zborova iz Splitsko-dalmatinske i Šibensko-kninske županije.
Uz domaćine Bijaćku vilu, nastupit će pjevačko društvo Marjan iz Splita, mješovito pjevačko društvo Mirta iz Splita, gradski zbor Makarska , gradski pjevački zbor Neuma iz Drniša, hrvatsko pjevačko društvo Petar Berislavić iz Trogira te mješoviti pjevački zbor Hrvatske ratne mornarice iz Splita.

Drugi dan smotre u dvorcu Vitturi, nedjelja, s početkom u 10 sati, rezerviran je za seminar za dirigente,voditelje vokalnih sastava  te ostale zainteresirane.
Predavači su Vlado Sunko, redovni profesor na UMAS-u na temu „Dirigent i međuovisnost glazbenih elemenata u oblikovanju interpretacije“ te vokalna pedagoginja ,profesorica solo pjevanja  Sanja Erceg Vrekalo, koja će govoriti o temi „Vokalna tehnika u radu s odraslim i dječjim uzrastom - usporedba i praktični rad na zboru“.

Seminar je besplatan i otvoren za sve zainteresirane.


KOMENTARI:

GLOMAZNI OTPAD
Raspored kontejnera za glomazni otpad
PRIJAVI DEPONIJ
Prijavi ilegalni deponij
########### za moodul