hren

Tvrtka Vodovod i kanalizacija Split (VIK), prije službenog usvajanja prvog i najznačajnijeg strateškog razvojno-planskog dokumenta za naredno desetgodišnje razdoblje, dala je na javni uvid putem svojih web stranica "Strategiju razvoja poslovanja Vodovoda i kanalizacije Split za razdoblje od 2019. do 2030. godine".

Prijedlog Strategije razvoja je na javnom uvidu do 18. 07. 2019. godine te je VIK tom prigodom pozvao sve svoje građane, udruge, institucije, tvrtke i ostalu zainteresiranu javnost da preuzmu dokument i sudjeluju u savjetovanju putem obrasca komentiranja, elektronske pošte Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite. ili na adresu Vodovod i kanalizacija Split, Hercegovačka 8, 21 000 Split, daju svoje prijedloge, sugestije, kritike i savjete kako bi zajedno doprinijeli razvoju i većoj transparentnosti poslovanja VIK-a te poboljšanju korisničkog iskustva.

"Strategija razvoja poslovanja Vodovoda i kanalizacije Split za razdoblje od 2019. do 2030. godine" dugoročni je, strateški  važan, razvojni i planski dokument koji predstavlja temelj za daljnji razvoj infrastrukture vodoopskrbne i kanalizacijske mreže na području djelovanja VIK-a Split te unaprjeđenja i uspostavljanja održivog poslovanja, kao i učinkovite komunikacije s potrošačima s područja gradova Splita, Solina, Kaštela i Trogira, kao i općina Podstrana, Marina, Okrug, Seget, Klis, Muć, Dugopolje, Lećevica i Šolta.


KOMENTARI:

 

GLOMAZNI OTPAD
Raspored kontejnera za glomazni otpad
PRIJAVI DEPONIJ
Prijavi ilegalni deponij