hren
 

KUP SV. FLORIJANA
Vatrogasci DVD-a Mladost iz Kaštel Sućurca ovog su vikenda bili domaćini natjecateljima 16. Kupa Svetog Florijana, a ove godine broj sudionika na ovom vatrogasnom natjecanju bio je rekordan jer se na terenu vatrogasnog doma u Kaštel Sućurcu u vježbi sa štrcaljkom i štafetnoj utrci ogledalo čak 36 ekipa u četiri kategorije.

Domaćini imaju razloga za zadovoljstvo, jer su uz uspješnu organizaciju zabilježili i odlične rezultate većine svojih ekipa, a razloga za nezadovoljstvo nemaju niti predstavnici preostala dva kaštelanska DVD-a, Kaštel Gomilica i Kaštela.

U kategoriji „muški A“ pobjeda je tako otišla domaćinima, ekipi Mladost 1, koji su na kraju natjecanja za više od pet bodova bili bolji od ekipe JVP Split. Trećeplasirana je bila ekipa DVD Varaždin. Momcima iz DVD-a Kaštel Gomilica tek je malo nedostajalo da osvoje to treće mjesto, no zbog tri greške koje su im donijele dodatne sekunde, morali su se zadovoljiti plasmanom na četvrto mjesto. Ekipa DVD-a Kaštela bili su deseti, a ekipa Mladost 2 završila je natjecanje na 11. mjestu.
U ovoj kategoriji nastupilo je 15 ekipa.

Deset ekipa ogledalo se u kategoriji „muški B“, a najbolja je bila ekipa DVD Donja Gračenica. Domaća ekipa bila je druga, a na treće mjesto plasirala se ekipa DVD Virovitica.

Među ženama u kategoriji „žene A“, u kojoj je nastupilo šest ekipa, pobjeda je otišla u Ribnicu i njihov DVD, dok je ekipa Mladosti bila druga, a njihove susjede iz DVD-a Kaštel Gomilica bile su treće.

Nešto starije vatrogaskinje, u kategoriji „žene B“, dale su sve od sebe za što bolji plasman, a to je najbolje uspjelo ekipi DVD-a Mladost. Iza njih plasirale su se članice dobrovoljnih vatrogasnih društava iz Ribnice i Virovitice.

Foto: Ivana Topić (PGK)


KOMENTARI:

GLOMAZNI OTPAD
Raspored kontejnera za glomazni otpad
PRIJAVI DEPONIJ
Prijavi ilegalni deponij