hren
 

PLESNA VEČER PK LOLITA
Plesni klub Lolita i ove je godine sa svojim gostima, u sklopu Kaštelanskog kulturnog ljeta, publici ispunio ljetnu večer plesnim spektaklom. Na brcu u Kambelovcu, sinoć se plesalo u raznim stilovima, od latino plesova, breake dancea, rock and rolla, trbušnog plesa do atraktivnih plesnih akrobacija sa vatrom.

Večer su sambom otvorili Dino i Andrea profesionalci iz splitskog kluba Mirela, koji su u nastavku izveli još nekoliko latino plesova. Jelena iz kluba K7, očarala je publiku trbušnim plesom upotpunivši jedan od nastupa sa svjetlećim krilima.
Plesni klub Lolita predstavio je svoje najmlađe plesače, iz Lukšića, Kambelovca i Gomilice, a uz njih iz kluba su sa svojom točkom nastupili Ivana i Kristijan, svi su za svoje izvedbe nagrađeni pljeskom i podrškom publike.
Josipa, Mihael i Marko iz K7 svojim su breake dance koreografijama izmamili oduševljenje i podigli adrenalin, a atmosferu je doslovno užario dvojac iz CROwd Controla sa svojim akrobatsko vatrenim performansom, Luka i Jan su ostavljali bez daha svojim vještinama te izazvali ovacije. Ništa manje uzbuđenja nije nedostajalo ni u izvedbi Elsie iz plesnog studia Step, koja je plesne korake izvodila s vatrenom rekvizitom.

Na kraju programa, izvođači su se naklonili publici koja ih je ispratila gromoglasnim pljeskom za bogati i potpuni scenski doživljaj.

Foto: Ivana Topić


KOMENTARI: