hren

DJEČJA MAŠTA MOŽE SVAŠTA UNATOČ VRUĆINAMA
Da za glumački talent nisu presudne godine, Kaštelani su se imali priliku uvjeriti sinoć u Kaštel Kambelovcu, kada su ih na Cambijevom trgu s pripremljenim predstavama i izvedbama dočekali oni najmlađi.

U organizaciji Dječjeg kazališta Škatula održana je večer dječjih predstava pod nazivom „Dječja mašta može svašta“.  Unatoč vrućini i gužvi, mali glumci uspjeli su zadržati pažnju publike sve do samog završetka te su naposlijetku zasluženo zaradili ogroman pljesak.

Polaznicima Dječjeg kazališta Škatula na Cambijevu trgu pridružili su se i najmlađi članovi kulturno umjetničkog društva Putalj iz Kaštel Sućurca, Kaštelanske mažoretkinje te gosti iz Bjelovarskog kazališta.
Na pozornici su recitirati i osnovci iz osnovne škole Bijaći, Roko, koji se humorističnim monologom obratio ministru obrane  Krstičeviću u nadi da mu omogući odgađanje obveznog vojnog roka te Stipe sa svojom recitacijom „Jendom nisam znao račune“. Gosti iz Bjelovarskog kazališta zabavili su publiku svojom predstavom o malenom mišu u potrazi za srećom, a mali kaštelanski glumci prisjetili su se nekih starijih vremena i podsjetili sve prisutne kako su se nekada igrale „Škatule batule“.

Mlade kaštelanske nade glumile su, pjevale, plesale i recitirale i gotovo nije bilo osobe u publici koja ih nije počastila pljeskom nakon svake izvedbe. Dječja mašta i ovoga je puta učinila svašta, a prvenstveno je sve prisutne – dobro zabavila.

Foto: Ivana Topić (PGK)


KOMENTARI:

GLOMAZNI OTPAD
Raspored kontejnera za glomazni otpad
PRIJAVI DEPONIJ
Prijavi ilegalni deponij