hren

GRAD ŠAHTI U SVAKOM POGLEDU
Kratkotrajne gužve i privremeni semafor na Cesti dr. Franje Tuđmana u Kaštel Lukšiću, u kombinaciji s visokim temperaturama s asfalta,  u ponedjeljak su kod pojedinih vozača stvarale nervozu. No već u prijepodnevnim satima utorka semafor je uklonjen pa razloga za nervozu trenutno nema, iako bi je moglo uskoro biti na nekim drugim lokacijama jer su se nadležni uhvatili u koštac sa šahtama na toj prometnici.

Svatko tko je makar jednom prošao Cestom dr. Franje Tuđmana kroz Kaštela, mogao se uvjeriti u stanje različitih šahti i njihovih poklopaca... klik, klak, dum, dum, zapinjanje, zaobilaženje, odskakivanje, oštećena guma... tek su neki od zvukova i radnji koje vas prate dok vozite ovom cestom, a na problem izdignutih, ulegnutih, odvojenih i sličnih poklopaca za vodovodnu i kanalizacijsku mrežu, ali i druge komunalne infastrukture, godinama mnogi upozoravaju.

Povremeni zahvati na rješavanju stanja poduzimali su se i ranije, no poslije određenog vremena rezultati nisu bili vidljivi. Sad se opet krenulo u popravak stanja pa bi problema sa šahtama trebalo biti znatno manje.
Izvođači radova u Kaštel Lukšiću bili su brzi pa im za to idu pohvale, no ostaje pitanje zašto je ljeto i srce turističke sezone uvijek najbolje vrijeme za izvođenje ovakvih radova. Mi ne znamo, a vi?

Foto: PGK


KOMENTARI:

GLOMAZNI OTPAD
Raspored kontejnera za glomazni otpad
PRIJAVI DEPONIJ
Prijavi ilegalni deponij