hren
 

BUDITE DIO KAŠTELANSKE KALPSKE FEŠTE
Ovogodišnje Večeri dalmatinske pisme održat će se u subotu i nedjelju, 20. i 21. srpnja na poljani pored crkve Sv, Mihovila u Kaštel Kambelovcu u dvije večeri klapskih poslastica. I ove godine Portal grada Kaštela najsretnije od vas vodi na ovu kaštelansku klapsku feštu.

U okviru prve večeri, u subotu, održat će se samostalni koncert Harija Rončevića koji ove godine slavi 25 godina rada. Za tu prigodu je pripremljen i poseban program pa će uz Harija nastupiti i klapa Cambi.

Druga večer“Kaštelanski đir“ ili „Klape pivaju pop“, donosi nastup 18 klapa, koje su prošle stručnu ocjenu i uspjele se plasirati u ovaj festivalski dio događanja, a koje će se boriti za naslov pobjednika VDP-a za ovu godinu.

Nastupaju muške, ženske i mješovite klape Biograd i TS Hrvatski sokoli koji će izvesti „Fališ ljube“, Branimir Bubica i Sebenico sa „Srića moja, život moj“, Fjoret s izvedbom „Nismo se znali razumit“, Kampaneli Donja Kaštela i „Zadnji reful“, Kaše s „Marčelinom“, Kolapjani i „Hodam dalje“, Koprivnica i „Arja“, Mindula koja će otpjevati „Kad bi vratio se ti“, More i „Volim te, volim“, Munita s pjesmom „Vratit će se naša dica“, Neverin i „Ure“, Spalatos i „More“, Subrenum s pjesmom „Idu dani, leti vrime“, Sveti Jeronim i „Pižolot“, Štorija s pjesmom „Grlica sam, nisam žena“, Trogirski kanti i „Rodila se ćer“, Zvizdan s pjesmom „Anđele“ i Žirje s „Duge varavi sjaj“.

NAGRADNA IGRA:

Pošaljite vaše ime i prezime sa naznakom VDP1 (ZA PRVU VEČER) ili VDP2 (ZA DRUGU VEČER)  na e-mail Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite. i osvojite 3 puta po jednu ulaznicu za prvu ili drugu večer festivala.

Popis dobitnika biti će objavljen u petak, 19.07. na Portalu grada Kaštela.


KOMENTARI:

GLOMAZNI OTPAD
Raspored kontejnera za glomazni otpad
PRIJAVI DEPONIJ
Prijavi ilegalni deponij