hren

VELIKI I MALI GLUMCI
I dok će ove subote, 27. srpnja, dio Kaštelana i gostiju uživati na jednoj od pučkih fešti u Sućurcu i Starom, poklonici kazališta te dječjeg scenskog stvaralaštva imat će prigodu sudjelovati na „Maloj litnjoj pozornici“ u Gomilici ili odabrati za ovu večer odlazak u Lukšić pogledati predstavu „Brodolomke“.

U 20.30 sati, u dvorcu Vitturi u Kaštel Lukšiću gostuju kazalište Moruzgva iz Zagreba i Ludens Teatar iz Koprivnice, s predstavom „Brodolomke“, za koju režiju potpisuje Krešimir Dolenčić.
Radnja predstave, koja traje 90 minuta, donosi tragikomičnu priču o četiri žene, Hani, Bebi, Dinki i Mateji,  koje imaju isti problem, alkohol.

Večer dječjeg stvaralaštva pod nazivom „Mala litnja pozornica“ održat će se u Kaštilcu u Kaštel Gomilici s početkom također u 20.30 sati, u organizaciji udruge Sveti Jeronim.
Prema najavi ove će večeri nastupiti KUD Karol Wojtyla, dječje kazalište Škatula, organizacija mladih Koma, djeca pod mentorstvom Marija Radunića te djeca pod mentorstvom Ivone Bonacin, kao i domaćini iz udruge Sveti Jeronim.

Ulaz na oba događanja je slobodan.


KOMENTARI:

GLOMAZNI OTPAD
Raspored kontejnera za glomazni otpad
PRIJAVI DEPONIJ
Prijavi ilegalni deponij