hren
 

PODRŠKA DRUŠTVENIM VRIJEDNOSTIMA
Nadležni u tvrtki Tommy d.o.o u svom društvenom radu često pokazuju kako znaju prepoznati nacionalne interese i vrijednosti, a zadnji primjer je potpisivanje Ugovora o sponzorstvu temeljem kojeg ovaj najveći dalmatinski gospodarski subjekt postaje višegodišnji dijamantni sponzor sinjske Alke.

Ugovor su u ponedjeljak, u Alkarskim dvorima u Sinju, u ime Viteškog alkarskog društva potpisali dr. Stipe Jukić, predsjednik društva,  a u ime Tommyja, Zoran Mikulić, direktor operacija.

- Tommy se ovim činom povezuje s najznačajnijim kulturno-povijesnim događajem u Dalmaciji. Nama je izuzetna čast što smo postali dio alkarske priče – rekao je Zoran Mikulić na press konferenciji, kojoj je nazočio i Aljoša Bašić, direktor marketinga Tommyja.

- Da parafraziramo našu aktualnu kampanju, Alka nije samo viteška igra, to je i očuvanje hrvatske baštine, povijesne i kulturne. Inspiriran upravo tim, Tommy je odlučio stati uz jedno od najvećih hrvatskih obilježja i na taj način stvarno posvjedočiti da gajimo i dijelimo iste vrijednosti. Čuvamo i ulažemo u naše ljude, naše gospodarstvo, našu kulturu i našu baštinu, ne zato što je to lako, nego zato što je to jedini pravi put. – ustvrdio je Aljoša Bašić.

Zadovoljstvo ostvarenom suradnjom iskazali su i predstavnici Viteškog alkarskog društva i Grada Sinja, pri čemu je dr. Stipe Jukić zahvalio vlasnicima i Upravi tvrtke Tommy što su prepoznali da je viteška igra Alka značajni nacionalni kulturni brand kojim se ne ponose samo u Sinju i cetinskom kraju, već i u cijeloj Hrvatskoj.

- Nama u VAD-u  itekako je u interesu da imamo sponzore koji su značajni u hrvatskim okvirima. U tom smo kontekstu s radošću dočekali da Tommy postane dio naše priče, da tako značajna tvrtka prepozna vrijednosti Alke - izjavio je dr. Stipe Jukić, dok je gradonačelnica Sinja Kristina Križanac kazala da je ovim činom Tommy pokazao da prepoznaje važne nacionalne vrijednosti.

Ovim ugovorom Tommy nastavlja niz društveno-odgovornog poslovanja, sve značajnije sudjelujući u potpori raznih kulturnih i društvenih događaja  te organizacija, koji njeguju očuvanje hrvatske kulturne i tradicijske baštine, poput  Sinjske alke.


KOMENTARI:

GLOMAZNI OTPAD
Raspored kontejnera za glomazni otpad
PRIJAVI DEPONIJ
Prijavi ilegalni deponij