hren
 

NA GLAVICI U LUKŠIĆU
Kaštelanske rock večeri - KRV, u organizaciji Trokuta mladih, ovog će petka i subote, 9. i 10. kolovoza na plažu Glavice u Kaštel Lukšiću, zasigurno privući veliki broj poklonika rocka, kako bi svi zajedno uživali u izvedbama mladih, ali i renomiranih bendova i pojedinaca.

Prva večer u petak je akustična večer na kojoj će nastupiti 19-godišnji Vincent iz Splita, koji će se vokalom i na gitari predstaviti vlastitim pjesmama  zanimljivih tematika. Prvu večer nastupit će i Zagrepčanka Maja Posavec, široj publici poznatija kao nekadašnja pjevačica  grupe Detour i skladateljica, koja već tri godine uspješno plovi u samostalnim glazbenim vodama. S grupom Detour Maja je prije nekoliko godina osvojila i Porina u kategoriji najboljeg pop albuma, a jedan od njenih mnogobrojnih autorskih radova, pjesma „Daleko“ bila je dugo vremena hit. Veliki uspjeh postigao je i njen duet s Nenom Belanom, s pjesmom  „Tvoj glas“ pa su 2016. godine osvojili Porin u kategoriji najbolje vokalne suradnje.

Kako su naglasili organizatori, prije početka glazbenog dijela bit će upriličen glazbeni kviz.

Druga, električna večer, u subotu  donosi nastup bendova El Marrow iz Splita, What Lies Beyond iz Solina, Vulom iz Kaštela te kao pravu glazbenu poslasticu bosanskohercegovački bend Letu štuke.
El Marrow čine Marin na bubnju, Lovre na basu i Goran na gitari, a njihova svirka donijet će u Lukšić uglavnom punk i garažni rock.  Vûlom je mladi death doom metal bend iz Kaštela koji će svojom glazbom pokazati svoj pogled na svijet i različite emocije, dok je What lies beyond moderni hard
rock metal band iz Solina, koji iza sebe ima više uspješnica te vrijedan album.
Grupa Letu Štuke, predvođena frontmenom i  autorom Dinom Šaranom još prije 14 godina su zaintrigirali publiku u regiji, a osim brojnih koncerata i nastupa diljem nekadašnje države imaju iza sebe i četiri studijska albuma

Ulaz na festival je besplatan za sve posjetitelje, početak obje večeri je u 21 sat, a za potpuni ugođaj ljetnih večeri bit će organiziran i Ožujsko & CRO-Craft beer korner.

Sponzori i pokrovitelji ovogodišnjeg festivala su Grad Kaštela, TZ grada Kaštela, Splitsko-dalmatinska županija, Cemex, Zračna luka Split, Štacija, Cro Craft i Ožujsko pivo.


KOMENTARI:

GLOMAZNI OTPAD
Raspored kontejnera za glomazni otpad
PRIJAVI DEPONIJ
Prijavi ilegalni deponij