hren
 

USPJEŠNO ZAVRŠILO DEVETO IZDANJE KAŠTELANSKIH ROCK VEČERI
Druga večer Kaštelanskih rock večeri (KRV-i),u organizaciji udruge Trokut mladih Kaštela ove je subote na plaži Glavice u Kaštel Lukšiću, okupila sve željne dobrog zvuka i ugodne atmosfere. Na Električnoj večeri nastupili su Art Effect, El Marrow, What lies beyond te kao headlineri Letu Štuke.

Svirka je počela uz splitski bend Art Effect koji se publici predstavio autorskim stvarima, a nakon njih energičnim nastupom pljesak su zaslužili momci iz El Marrow, prezentirajući svoj materijal u prepoznatljivom i žestokom garažnom rocku. Nešto moderniji izričaj okupljeni su mogli čuti kad se na binu popela ekipa iz What lies beyond, oni su također svirali autorske stvari u hard rock/metal maniri. Kao glavni bend večeri nastupili su Letu Štuke, sarajevski bend se Kaštelanima predstavio sa već poznatim i priznatim pjesmama, kao i onima sa posljednjeg albuma Topla voda. Svojim prvim nastupom u Kaštelima ispunili su očekivanja publike upoznate sa njihovim autorskim radom, kao i one koji su ih po prvi put čuli.

Kao i večer prije, uz glazbu se uživalo u piću i hrani, a mogle su se kupiti i majice sa festivalskim motivima. Deveto izdanje KRV-i tako je još jednom ponudilo bogat i sadržajan program, sa nekim novitetima poput glazbenog kviza održanog prve večeri. Posjetom i odazivom publike iz Kaštela i okolice zadovoljni su i organizatori, koji su nam kazali kako se već pripremaju i raduju jubilarnom desetom izdanju festivala, koje će se silom prilika morati održati na novoj lokaciji. Traženje nove lokacije predstavlja im izazov i motivira ih da deseta KRV bude još posjećenija i sa više demo bendova, što je ujedno i glavni cilj festivala, kazali su nam predsjednica udruge Antonija Glaurdić i  voditelj festivala Jure Grgantov. Dodali su kako se od srca zahvaljuju volonterima, sponzorima i svima onima koji su na bilo koji način doprinijeli da ovaj festival kontinuirano traje na viskom nivou.

Foto: Luka Ištuk (PGK)


KOMENTARI:

GLOMAZNI OTPAD
Raspored kontejnera za glomazni otpad
PRIJAVI DEPONIJ
Prijavi ilegalni deponij