hren
 

NEOPRAVDANE BOJAZNI GRAĐANA
Nakon što je dovršena izgradnja novog prodajno-poslovnog centra u Kaštel Gomilici, Kaštelani, a posebno oni s gomiličkom adresom, dobili su neke nove sadržaje, no poštanski ured, koji se do nedavno  nalazio na toj lokaciji još uvijek nije u funkciji pa je dio zabrinutih građana iznio bojazan da u Kaštel Gomilici više neće djelovati ured Hrvatskih pošta.

- Poštanski ured u Kaštel Gomilici bit će „vraćen“ u novi centar za nekoliko dana tako da  informacija o gašenju tog ureda nije točna – ustvrdili su u Gradu Kaštela, koji  je u javno – privatnom projektu izgradnje novog centra sudjelovao s tvrtkom Ribola.

U novom centru, osim prodajnih i skladišnih prostora tvrtke Ribola, Kaštelani su dobili i specijalizirane prodavaonice poput mesnice i ribarnice te caffebar, kao i parking prostor te prostore poput ureda i konferencijske dvorane koje je Grad Kaštela dao na korištenje pojedinim gradskim udrugama.

Kao što je najavljeno, za nekoliko dana, među sadržajima u novom centru bit će i poštanski ured, koji će biti smješten u prizemlju zgrade.


KOMENTARI:

GLOMAZNI OTPAD
Raspored kontejnera za glomazni otpad
PRIJAVI DEPONIJ
Prijavi ilegalni deponij
########### za moodul