hren
 

GLAZBENI PETAK KULTURNOG LJETA
Kaštelani i gosti ovog će petka, 23. kolovoza, imati priliku pogledati i poslušati dva glazbno – scenska događanja, koncert „Boje jazza“ u Kaštel Štafiliću te tradicionalnu večer folklora „Tamburica i mandolina“ u Kaštel Gomilici.

KUD „7 Kaštela“  devetnaestu godinu zaredom organiziraju folklornu večer „Tamburica i mandolina“, koja donosi nastupe domaćina i njihovih gostiju, a koji predstavljaju folklornu baštinu juga i sjevera Hrvatske, odnosno Dalmacije i Slavonije.
Ovogodišnja večer folklora održat će se ispred Kaštilca u Kaštel Gomilici, a nastupaju KUD Vjekoslav Klaić iz  Garčina,  KUD Dalmacija Dugi Rat, klapa Zrinski iz Vrbovca, KUD Kvadrilja Trogir, KUU Andrija Matijaš-Pauk iz  Marine te domaćini KUD 7 Kaštela iz  Kaštel Gomilice.

Početak manifestacije je u 20.30 sati uz slobodan ulaz za sve koji vole folklor i narodnu baštinu

Biranj i solisti sviraju jazz.

Večer jazz glazbe „Boje jazza“ u izvedbi HGD Biranj iz Kaštel Lukšića, održat će se, s početkom u 21 sat, na Igrišću u Kaštel Štafiliću.
Gosti solisti na ovom koncertu bit će vokal Helena Gudelj, Željko Milić na klarinetu, Ivan Božićević za klavijaturama, Pjero Malkoč na bas gitari te maestro Deni Pjanić.

Događanje organizira Turistička zajednica grada Kaštela, a ulaz je slobodan.


KOMENTARI:

GLOMAZNI OTPAD
Raspored kontejnera za glomazni otpad
PRIJAVI DEPONIJ
Prijavi ilegalni deponij