hren
 

Određena je nova lokacija u Kaštel Kambelovcu na kojoj će se od ovog tjedna nalaziti kontejner za odlaganje glomaznog otpada, a radi se o lokaciji u ulici Kralja Krešimira, iznad pruge, a kontejner će prema rasporedu, na tom mjestu biti postavljen svakog utorka.

Ova informacija stigla nam je iz tvrtke Zeleno i modro, gdje su odluku o novoj lokaciji donijeli na traženje mjesnog odbora Kaštel Kambelovac.
Prema dosadašnjem rasporedu, Kambelovčani su glomazni otpad svakog utorka mogli odlagati pokraj Tikvarina, no zbog loših iskustva, lokacija je promijenjena.

Isto tako, još jednom je upućena zamolba građanima da se upoznaju s rasporedom postavljanja kontejnera tijekom tjedna te da glomazni otpad ne odlažu na javne površine već u za to predviđene kontejnere.
Iako je preporučeno, građani ne moraju čekati postavljanje kontejnera u svom mjestu, već ako je hitno, glomazni otpad mogu odložiti tamo gdje je kontejner postavljen, a svakog radnog dana na području grada postavljena su dva kontejnera na različitim lokacijama, koji se, prema potrebi, prazne i tijekom dana.

Raspored postavljanja kontejnera pogledajte OVDJE .


KOMENTARI:

GLOMAZNI OTPAD
Raspored kontejnera za glomazni otpad
PRIJAVI DEPONIJ
Prijavi ilegalni deponij