hren

Hrvatsko planinarsko društvo Malačka započelo je s upisima zainteresiranih u 6. Opću planinarsku školu, a prijave traju do 15. rujna, dok je početak škole tri dana kasnije, 18. rujna.

Tijekom trajanja škole polaznici će imati priliku naučiti osnovna znanja i vještine potrebne planinarima u njihovim prvim koracima.
Predavanja će se održavati svake srijede, na adresi Kneza Višeslava 4 u Kaštel Starom, dok će vikendom biti organizirani atraktivni izleti.
Iz HPD-a Malačka naglasili su da je broj mjesta ograničen pa svi koji se žele priključiti trebaju prijavu izvršiti što prije.

Prijave se mogu izvršiti pozivima na brojeve mobitela 092 221 4944 – Ivana Perica i 091 730 0518 – Ivana Vrtlar

Postavljena spomen ploča na Korabu

Članovi HPD-a Malačka, godinu dana nakon smrti svog dugogodišnjeg predsjednika Petra Penge, ponovo su boravili u Makedoniji te ispenjali Golem Korab na 2724 mnv te postavili spomen ploču u Penginu čast.
Među aktivnostima donjokaštelanskih planinara treba spomenuti i sudjelovanje na Danima planira Herceg Bosne na Cincaru,  a 13. rujna pred njima je i sudjelovanje na Danima planinara Dalmacije, koji će se održati u triljskom kraju.

Foto: HPD Malačka


KOMENTARI:

GLOMAZNI OTPAD
Raspored kontejnera za glomazni otpad
PRIJAVI DEPONIJ
Prijavi ilegalni deponij