hren
 

KKU POKLADE I PRIJATELJI
Kaštelanska krnjevalska udruga Poklade i ove će godine svojim sugrađanima i gostima prirediti Cvjetnu povorku kroz Donja Kaštela, kao i humanitarnim koncertom klape Sveti Juraj i orkestra HRM-a na starosejskom brcu, koji će se održati u petak, 6. rujna.

Sve započinje u 18.30 sati, kada će Cvjetna povorka krenuti od Nehaja prema portu u Kaštel Starom, a osim članova Poklada u povorci će sudjelovati glazbari HGD Zrinski, Kaštelanske mažoretkinje, članovi Udruge ljubitelja konja, članovi KUD-a Putalj i drugi.

Nakon zajedničkog druženja na rivi, u 20.30 sati na brcu u Kaštel Starom, započet će humanitarni koncert na kojem će nastupiti mornarička klapa Sv. Juraj te orkestar Hrvatske ratne mornarice pod ravnanjem Tonća Ćićerića, koji će izvesti niz glazbenih numera kako klapskog tako i drugih glazbenih izričaja.

Prihod od humanitarnog koncerta namijenjen je centru Mir u Rudinama, a svi koji žele sudjelovati to mogu učiniti kupnjom ulaznice po cijeni od 30 kuna u caffe baru Gajo u Kaštel Starom.

KKU Poklade, klapa Sv. Juraj, orkestar HRM-a te svi sudionici Cvjetne povorke pozvali su vas da im se pridružite, uživate u ugodnoj ljetnoj večeri te pomognete realizaciji ovog humanitarnog događanja.


KOMENTARI:

GLOMAZNI OTPAD
Raspored kontejnera za glomazni otpad
PRIJAVI DEPONIJ
Prijavi ilegalni deponij