hren
 

VRIJEME JE ZA KUPANJE
Hrvatsku u petak i tijekom vikenda očekuje pretežno sunčano i u većini krajeva vrlo toplo vrijeme, prognoza je Državnog hidrometeorološkog zavoda (DHMZ)

U unutrašnjosti ujutro ima ponegdje magle, a danju će mjestimice biti umjerena naoblaka. Vjetar će biti većinom slab, u Slavoniji i Baranji povremeno umjeren sjeverozapadni i sjeverni.

Na Jadranu će puhati slaba i umjerena, u prvome dijelu dana ponegdje i jaka bura, a od sredine dana u Dalmaciji i duž zapadne obale Istre zapadni i sjeverozapadni vjetar. Najviša temperatura kretat će se između 26 i 31 Celzijev stupanj, u gorju malo niža.

Za vikend prevladavat će sunčano, osobito na Jadranu. U unutrašnjosti u jutarnjim satima mjestimice magla, a tijekom dana ponegdje umjerena naoblaka. Vjetar uglavnom slab, u subotu ponegdje umjeren sjeverni i sjeveroistočni, a u ponedjeljak jugozapadni.

Na sjevernom Jadranu slaba i umjerena bura, mjestimice podno Velebita u subotu još jaka. Drugdje na Jadranu ujutro bura, a danju zapadnjak i sjeverozapadnjak, uz obalu i jugozapadnjak. Većinom vrlo toplo, na Jadranu ponegdje i vruće, a jutra na kopnu relativno svježa.

Izvor: tportal.hr


KOMENTARI:

 

GLOMAZNI OTPAD
Raspored kontejnera za glomazni otpad
PRIJAVI DEPONIJ
Prijavi ilegalni deponij