hren
 

Stanje na pojedinim javnim površinama te aktivnosti gradskih službi u rješavanju tih stanja, česte su teme o kojima nam pišu naši čitatelji, a ovih dana dobili smo ponovo upit o sanaciji rasvjete u zidu parka u Đardinu u Kaštel Starom.

Pitanje kada će uništena rasvjeta biti popravljena, čitatelj nam je postavio ovog proljeća, a nadležni u Gradu Kaštela tada su nas informirali kako će se problem riješiti te da je izrađen troškovnik i da slijedi nabava te početak sanacije.
Isti čitatelj obratio nam se i pet mjeseci kasnije, utvrdivši da promjena i dalje nema. A gdje je i zbog čega sve zapelo, odgovorili su nam ovih dana iz Vlastitog komunalnog pogona.

- Sanacija rasvjete u zidu parka Đardin u Kaštel Starome zahtjeva vađenje postojeće,  od posolice uništene instalacije  te  postavljanje nove instalacije u zid.  Znači da su potrebni konkretni građevinski radovi štemanja i pilanja betonskog zida, što stvara buku, prašinu i iziskuje vrijeme.

Kako se radi o najvećoj plaži u Kaštel Starom te radove nije bilo primjereno pa ni dozvoljeno raditi  tijekom turističke sezone te smo planirani početak odgodili za jesen – kazao je upravitelj Vlastitog pogona Ivan Čagalj.


KOMENTARI:

GLOMAZNI OTPAD
Raspored kontejnera za glomazni otpad
PRIJAVI DEPONIJ
Prijavi ilegalni deponij