hren
 

U SUĆURCU I STAROM
Svi sudionici u prometu, koji koriste željezničko – cestovni prijelaz kod Jadranovog igrališta u Kaštel Sućurcu, tijekom današnjeg dana trebaju se prilagoditi novim uvjetima prometovanja zbog jednodnevnih radova na tom prijelazu, a narednih 15-ak dana prometovanje će morati prilagoditi situaciji i svi koji se kreću Zagorskim putem u Kaštel Starom, gdje će se odvijati radovi na vodoopskrbi.

HŽ Infrastruktura, danas, utorak 17. rujna, obavljat će radove redovnog održavanja na gornjem ustroju željezničko – cestovnog prijelaza kod Jadranovog igrališta u Kaštel Sućurcu i to u vremenu od 7 do 15 sati. Tijekom ovog vremenskog perioda za promet će biti otvorena jedna strana prijelaza.

Od srijede, 18. rujna, bit će uvedena privremena regulacija prometa u ulici Zagorski put u Kaštel Starom, gdje će u jednom dijelu biti postavljeni i privremeni semafori. Do privremene regulacije, koja će prema planovima, trajati do 2. listopada, doći će zbog početka radova na izgradnji spoja ogranka cjevovoda Ulice Put Smokvinca na cjevovod u ulici Zagorski put.

- Radovi će se odvijati u trupu ceste sjeverno od novootvorenog centra Tommy, a za vrijeme izvođenja radova bit će omogućen dolazak do svih objekata – stoji u službenoj obavijesti.


KOMENTARI:

GLOMAZNI OTPAD
Raspored kontejnera za glomazni otpad
PRIJAVI DEPONIJ
Prijavi ilegalni deponij