hren

ZA SVE GENERACIJE
KUD Ante Zaninović ovih je dana pozvao poklonike folklornog izričaja svih generacija, da postanu dio ovog društva kroz rad u nekoj od plesnih grupa ili kao dio mandolinsko – tamburaškog orkestra.

Prijaviti se i učlaniti mogu zainteresirani za ples u školskom folkloru, koji obuhvaća djecu od vrtićke dobi do trećeg razreda osnovne škole, ples u dječjem ansamblu za učenike od četvrtog do sedmog razreda, prvom ansamblu za mlade, odnosno đake i studente, a pridružiti se mogu i mame, tate, rođaci, sudjedi koji žele biti dio veteranske skupine.

Poziv je upućen i djeci od trećeg do šestog razreda, za sudjelovanje u školi mandoline i gitare, učenicima sedmih i osmih razreda za rad u B orkestru te srednjoškolcima i studentima koji žele biti članovi prvog mandolinsko – tamburaškog orkestra KUD-a.

Zainteresirani budući članovi prijaviti se mogu u prostorijama društva u Bratskoj kući u Kaštel Kambelovcu, putem facebook profila kud Ante Zaninović, pozivom na broj mobitela 091 520 3416 ili  poslati e-maila Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite..


KOMENTARI:

 

GLOMAZNI OTPAD
Raspored kontejnera za glomazni otpad
PRIJAVI DEPONIJ
Prijavi ilegalni deponij