hren
 

NE SLIJEDITE PRIMJERE SA FOTOGRAFIJA, BUDITE ODGOVORNI GRAĐANI
Iako je usluga odvoza glomaznog otpada besplatna, pojedinci se i dalje neodgovorno ponašaju i ostavljaju na zelenim otocima otpad koji tamo ne pripada. Molimo Vas nemojte slijediti ovaj ružan primjer, a ako imate nekih nedoumica oko odlaganja otpada, u nastavku ćemo vam još jednom pojasniti kako i gdje možete odložiti glomazni otpad.

Svakog ponedjeljka kontejner za glomazni otpad bit će postavljen u Kaštel Sućurcu, na zelenom otoku na rivi u blizini mjesne crkve te u Rudinama, sjeverno od pošte u ulici Put mira.
Utorkom će kontejner biti postavljen na parkingu NK Gošk u Kaštel Gomilici te na zelenom otoku južno od Dudanovog parka u Kaštel Kambelovcu.
Srijedom će građani glomazni otpad moći odložiti u kontejnere u Kaštel Lukšiću, na zelenom otoku istočno od Tuđmanovog spomenika te na parkingu nekadašnjeg plavog Jadrana u Kaštel Starom.
Kako su kontejneri na parkingu ex Plavi Jadran namijenjeni i za Kaštel Novi, na toj lokaciji kontejner će biti postavljen i svakog četvrtka. Četvrtkom će se odlagati glomazni otpad i na jugu ulice Nehajski put u Kaštel Štafiliću.
Svakog petka u mjesecu otpad će se moći odložiti na još jednoj lokaciji u Kaštel Starom i to u blizini sportske dvorane, a petkom će biti postavljen i na parkingu pokraj groblja u Radunu.

Osim odlaganja glomaznog otpada u kontejnere postavljene na navedenim lokacijama, Zeleno i modro omogućilo je jednom godišnje odvoz dva metra kubna glomaznog otpada i s kućne adrese.

Tu uslugu potrebno je naručiti, što se obavlja isključivo putem popunjenog zahtjeva koji građani  mogu  preuzeti u sjedištu Zeleno i Modro, na adresi Ivana Pavla II 404, Kašte Štafilić, na njihovoj web stranici ili OVDJE  .

Foto: čitatelj

 


KOMENTARI:

 

GLOMAZNI OTPAD
Raspored kontejnera za glomazni otpad
PRIJAVI DEPONIJ
Prijavi ilegalni deponij