hren
 

4. KUP DALMACIJE
DVD Kaštel Gomilica ove su nedjelje bili domaćini natjecanju mladih vatrogasaca, na kojem su se članovi vatrogasne mladeži natjecali na 4. Kupu Dalmacije u vježbi s preprekama, a djeca na županijskom natjecanju u vježbi s brentačama.

Sedam ženskih ekipa natjecalo se u kategoriji mladeži u vježbi s preprekama, a vježbu su bez greške i s osvojenih 1041,85 bodova, najbolje odradile članice ekipe DVD Gardinovec, Druga je bila ekipa DVD San Marino Novi Vinodolski, a treća ekipa  SDH Raškovice. Mlade Kaštelanke iz ekipe DVD Mladost osvojile su četvrto mjesto, dok su se djevojke iz ekipe DVD Kaštel Gomilica morale zadovoljiti šestim mjestom.

Za titulu najboljih u konkurenciji muške mladeži  natjecalo se 11 ekipa. Među njima, s osvojenih 1054,65 bodova, na kraju je najbolja bila ekipa DVD Donja Voća. Iza njih plasirali su se DVD Gardinovec, a treće mjesto pripalo je ekipi DVD Mladost, koja je bila jedini kaštelanski predstavnik u ovoj konkurenciji.

U natjecanju djece u vježbi s brentačama, u konkurenciji djevojčica, nastupilo je pet ekipa, od kojih je najbolja, s osvojenih 483,70 bodova, bila ekipa DVD-a Trogir. Na drugo mjesto plasirale su se djevojčice iz DVD-a Kaštela, treća je bila ekipa DVD Mladost 2, a četvrto i peto mjesto zauzele su ekipe DVD-a Kaštel Gomilica 2 i Kaštel Gomilica 1.

Među dječacima, od deset ekipa koje su sudjelovale u natjecanju, najbolja je bila ekipa DVD Slatine 1 s osvojenih 483, 8 bodova, drugo mjesto pripalo je DVD Trogir, a treće DVD Marina. Od kaštelanskih ekipa DVD Kaštela 1 osvojili su peto, DVD Kaštel Gomilica osmo, DVD Kaštel Gomilica 2 deveto i DVD Mladost 1 deseto mjesto.

Uz DVD Kaštel Gomilicu organizatori ovog natjecanja bili su i Vatrogasna zajednica Kaštela te Vatrogasna zajednica Splitsko – dalmatinske županije, a najboljim ekipama pripali su pehari te nagrade organizatora.

Foto: Luka Ištuk (PGK)


KOMENTARI:

GLOMAZNI OTPAD
Raspored kontejnera za glomazni otpad
PRIJAVI DEPONIJ
Prijavi ilegalni deponij