hren
 

VELIKA ZAINTERESIRANOST
Zbog velikog interesa, prijave na ovogodišnji lignjolov, koji će se održati u subotu, 5. listopada u Kaštel Starom, produžene su i bit će zaključene dan ranije, u petak 4. listopada, informirali su nas organizatori, članovi PŠK Srdela iz Kaštel Starog.

Okupljanje sudionika predviđeno je za 15 sati, a na more će se isploviti u 17 sati. Povratak je planiran u 21 sat. Organizatori su za najbolje pripremili vrijedne nagrade, pentu, klimu s montažom te fishfinder.
Kao nagradu će dobiti pentu „Tohatsu“ i paket proizvoda tvrtke „DTD“, Drugoplasirani će dobiti klima uređaj„Azuri“  s besplatnom ugradnjom te DTD komplet, a trećeplasirana ekipa kombo uređaj „Humbird Helix 5“ i također DTD komplet. Osim najboljima, nagrade će pripasti i onome tko ulovi najveću lignju, djeci, najuspješnijim ženama.

Za sve sudionike događanja organizatori pripremaju i bogatu lutriju, s nizom nagrada, a glavni zgoditak donosi gumenjak. Osim natjecanja u lignjolovu i bogate lutrije, organizatori pripremaju i natjecanje u kuhanju brujeta te izbor miss lignjolova

Pravo nastupa imaju svi sportsko- rekreativni ribolovci s važećom dozvolom, natjecanje je ekipno, ekipu mogu činiti najviše četiri člana, a kotizacija je 50 kuna po članu. Organizaciju događanja pomažu Grad Kaštela, Turistička zajednica i Hvidra Kaštela te brojni sponzori.

Prijave se mogu odraditi pozivom na mobitele 095/554 3822, 098/ 490 439 i 091/201 7688.


KOMENTARI:

 

GLOMAZNI OTPAD
Raspored kontejnera za glomazni otpad
PRIJAVI DEPONIJ
Prijavi ilegalni deponij