hren
 

ZA LISTOPAD I STUDENI
Pred kaštelanskim maslinarima zahtjevan je posao berbe maslina u kojem će svakom maslinaru biti potrebna „ruka više“ u berbi. Zbog toga je udruga maslinara Mastrinka iz Kaštela, 4. listopada, na Zavodu za zapošljavanje, objavila oglas o potrebi za četiri berača ili beračice maslina, a rok za prijavu je 11. listopada.

Na oglas se mogu prijaviti punoljetne osobe oba spola i bez ograničenja po godinama. Kandidati trebaju biti u fizičkoj kondiciji za rad na poslovima berbe koji uključuje ručnu i strojnu berbu maslina te prenošenje ubranih plodova od mjesta berbe do mjesta ukrcaja plodova u dostavna vozila. Nije potrebno posebno iskustvo, a mogu se prijaviti zainteresirani s završenom osnovnom ili srednjom školom.
Berba će se odvijati tijekom listopada i studenoga na otvorenome prostoru u maslinicima ovisno o vremenskim uvjetima. S odabranim kandidatima će biti obavljen razgovor i kraće testiranje praktičnoga rada, a o točnom terminu i mjestu testiranja kandidati će biti pravovremeno obaviješteni. Kandidati koji uspješno polože testiranje, bit će zaposleni na branju maslina za što će im se isplatiti naknada prema prethodnom dogovoru.

Zainteresirani kandidati mogu se prijaviti putem e-maila Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite. ili na broj mobitela 095/8515-482 radnim danom od 10 do 16 sati, a cijeli tekst oglasa možete vidjeti OVDJE .


KOMENTARI:

 

GLOMAZNI OTPAD
Raspored kontejnera za glomazni otpad
PRIJAVI DEPONIJ
Prijavi ilegalni deponij
########### za moodul